Άμεση έναρξη τμημάτων για τη Β’ φάση τη ΕΣΔΔΑ

Η Διεύθυνση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης έχει αποφασίσει να διεξαγάγει γρήγορα τη δεύτερη φάση του ΚΓ’ Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, αμέσως μόλις εισαχθεί στη Σχολή η ΚΓ’ Εκπαιδευτική Σειρά, θα αρχίσει τις διαδικασίες για τη προκήρυξη του νέου Εισαγωγικού Διαγωνισμού για την ΕΣΔΔΑ (ΚΔ΄), ο οποίος θα διεξαχθεί οπωσδήποτε μέσα στο 2014 (μπορεί ακόμα και τον Ιούνιο, πιθανότερη ημερομηνία πάντως το φθινόπωρο).

Για το λόγο αυτό η Σχολή επισπεύδει τις διαδικασίες διεκπαιρέωσης του ΚΓ΄ Διαγωνισμού. Όπως δήλωσε στη ΠΡΟΣΒΑΣΗ υψηλόβαθμο στέλεχος της Σχολής, οι προθέσεις της Διεύθυνσης είναι να έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση των γραπτών του ΚΓ΄ Διαγωνισμού μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του 2013, ούτως ωστε η Β΄ φάση του ΚΓ΄ Διαγωνισμού να διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα 16 – 20 Δεκεμβρίου.

 

Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ΠΡΟΣΒΑΣΗ θα ξεκινήσουν υπερεντατικά τμήματα για τη Β΄ φάση του ΚΓ΄ Διαγωνισμού από Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013.

Επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας για τη κράτηση θέσης.